Παραγγελίες αποστολές

Οι αλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ένα ή περισσότερα προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Τα έξοδα μεταφοράς του προς αλλαγή προϊόντος και του προϊόντος αντικατάστασης βαραίνουν τον αγοραστή εκτός και αν αποκλειστική ευθύνη φέρει το κατάστημά μας.

Τυχόν έξοδα που προκύψουν λόγω αυξημένου βάρους των νέων προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή.


Εσώρουχα – μαγιό – καλσόν  δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής.

Σε περίπτωση ελαττώματος ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας που καθιστά αναγκαία την αλλαγή του προϊόντος, τότε αυτό αλλάζεται με το ίδιο προϊόν εφόσον είναι διαθέσιμο.
Εάν αυτό δεν υπάρχει γίνεται αλλαγή με διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Σε περίπτωση υπαιτιότητας του καταστήματός μας τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν το κατάστημα.


ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Βάση του Ν. 2251/1994 έχετε το δικαίωμα της υπαναχώρησης χωρίς οποιαδήποτε αιτιολόγηση για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παράδοση.

Η αίτηση της υπαναχώρησης προς το κατάστημά μας πρέπει να γίνει ηλεκτρονικά ή γραπτώς και τα προς επιστροφή προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία (εάν υπάρχει), στην αρχική τους κατάσταση, να φέρουν όλα τα καρτελάκια και ετικέτες, να μην έχουν πλυθεί και να συνοδεύονται από τη νόμιμη απόδειξη αγοράς.

Σε περίπτωση υπαναχώρησης, επιστρέφεται σε εσάς το ποσό της αξίας των προϊόντων που αγοράστηκαν, καθώς και τα τυχόν αρχικά έξοδα αποστολής. Εξαιρούνται συμπληρωματικά έξοδα που τυχόν έχετε επιλέξει ως πρόσθετη υπηρεσία πλέον του βασικού τρόπου αποστολής που προσφέρεται (π.χ. αντικαταβολή ή αυθημερόν παράδοση).

Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω τα αγαθά με δική σας χρέωση ή να τα παραδώσετε σε εμάς, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.

Η επιστροφή των χρημάτων εκτελείται μέσω του ίδιου μέσου πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε για την αρχική συναλλαγή (εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά) και εντός 14 ημερών από την ημέρα κατάθεσης του έντυπου της υπαναχώρησης.

Σε καμία περίπτωση δε γίνονται επιστροφές και αλλαγές σε προϊόντα που είναι ειδική παραγγελία,  όπως οι στολές παρέλασης.

Επίσης δεν γίνονται δέκτες οι αλλαγές και επιστροφές σε ρούχα ή άλλα προϊόντα που έχει γίνει η οποιαδήποτε κατά παραγγελία μεταποίηση ή διόρθωση,  όπως κόντιμα η στένεμα.


Οι αλλαγές μας γίνονται

Εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της αγοράς.